Wat We Doen

Bij Stichting Een Groen Hart hebben we een passie voor de natuur en een diepe toewijding aan het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we streven ernaar om de wereld groener en duurzamer te maken.

Onze Doelen

 1. Vergroening van Gemeenschappen:
  We geloven dat groene gemeenschappen gezondere en gelukkigere plaatsen zijn om te leven. Daarom werken we samen met lokale overheden, ondernemers en leer-werkbedrijven om gemeenschappen te vergroenen en te verfraaien. Dit omvat het aanplanten van bomen, het optimaliseren van ruimtes en het creëren van vitale winkelvoorzieningen.
 2. Duurzaamheid Bevorderen: Duurzaamheid is de sleutel tot een gezonde planeet. We zetten ons in voor de bevordering van duurzame praktijken in bedrijven, scholen en gemeenschappen. We moedigen de overgang naar hernieuwbare energiebronnen aan en stimuleren bewustwording over milieukwesties.
 3. CO2-compensatie
  We begrijpen de urgentie van klimaatverandering en zijn vastbesloten om actie te ondernemen. Daarom ondersteunen we CO2-compensatieprojecten zoals herbebossing om de negatieve impact van broeikasgassen te verminderen en onze planeet te helpen herstellen.
 4. Samenwerking en Inspiratie:
  We geloven in de kracht van samenwerking. We werken samen met partners, vrijwilligers en lokale gemeenschappen om groene initiatieven te inspireren en te ondersteunen. Onze visie is om een beweging in gang te zetten waarin iedereen betrokken is bij het vergroenen van onze wereld.

Hoe jij kunt helpen

Jij kunt deel uitmaken van onze inspanningen om een groenere en duurzamere wereld te creëren. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt bijdragen:

 • Donaties:
  jou financiële steun maakt het mogelijk voor ons om groenprojecten te financieren en onze missie voort te zetten.
 • Vrijwilligerswerk:
  Sluit je aan bij onze vrijwilligers en draag uw tijd en energie bij aan gemeenschapsprojecten en milieubewustwording.
 • Partnerschap:
  Als bedrijf, school of organisatie kunt u met ons samenwerken om duurzame praktijken te bevorderen en groeninitiatieven te ondersteunen.
 • Bewustwording Verspreiden:
  Help ons om bewustwording te vergroten over de cruciale milieukwesties van onze tijd. Deel onze boodschap en inspireer anderen om actie te ondernemen.

Samen Maken We Het Verschil

Bij Stichting Een Groen Hart zijn we vastberaden om een positieve impact te creëren. We geloven dat iedereen een rol te spelen heeft in het beschermen en herstellen van onze planeet. Samen met jou  steun en betrokkenheid kunnen we een groenere, gezondere toekomst opbouwen voor ons allemaal.