Fiscaal Schenken: Een Duurzame Investering in de Toekomst

ls u overweegt om een financiële bijdrage te leveren aan Stichting Een Groen Hart, kunt u profiteren van fiscale voordelen door fiscaal te schenken. Dit betekent dat uw donatie fiscaal aftrekbaar kan zijn, waardoor u minder belasting betaalt en tegelijkertijd een waardevolle bijdrage levert aan het behoud van onze natuurlijke wereld. Hieronder vindt u meer informatie over hoe fiscaal schenken werkt en welke voordelen het met zich meebrengt.

Hoe Werkt Fiscaal Schenken?

Fiscaal schenken houdt in dat u periodiek een vast bedrag schenkt aan een goed doel, zoals Stichting Een Groen Hart, gedurende minimaal vijf jaar. Deze periodieke schenking wordt vastgelegd in een schenkingsovereenkomst tussen u en de stichting. Het voordeel van een periodieke schenking is dat deze volledig aftrekbaar is van de belasting, mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Door regelmatig te schenken, kunt u Stichting Een Groen Hart structureel steunen en tegelijkertijd profiteren van belastingvoordelen.

Belastingvoordelen van Fiscaal Schenken

Door te kiezen voor fiscaal schenken, kunt u profiteren van verschillende belastingvoordelen:

  • Uw periodieke schenking is volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting, zonder drempel of maximum.
  • Afhankelijk van uw belastingschaal, kunt u tot wel 52% van uw schenking terugkrijgen van de Belastingdienst.
  • Door periodiek te schenken, kunt u Stichting Een Groen Hart op de lange termijn ondersteunen en tegelijkertijd uw belastingdruk verlagen.

Hoe Kunt U Beginnen met Fiscaal Schenken?

Het opzetten van een periodieke schenking aan Stichting Een Groen Hart is eenvoudig. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een schenkingsovereenkomst op te stellen. Wij helpen u graag bij het opzetten van een fiscaal voordelige schenking die past bij uw wensen en situatie. Samen kunnen we een blijvende impact hebben op het behoud van onze natuurlijke wereld.

Maak een Duurzame Keuze: Fiscaal Schenken aan Stichting Een Groen Hart

Door te kiezen voor fiscaal schenken aan Stichting Een Groen Hart, maakt u een duurzame keuze voor de toekomst van onze planeet. Uw bijdrage helpt ons om essentiële milieuprojecten te realiseren en draagt bij aan een groenere en gezondere wereld voor ons allemaal. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe u kunt profiteren van belastingvoordelen door te schenken aan Stichting Een Groen Hart.